Bravis Ziekenhuis introduceert revolutionaire behandeling voor hartfalen

Als patiënt of toekomstige patiënt kunt u met veel vragen zitten. Daarom hebben wij diverse relevante informatie over allerlei onderwerpen gebundeld.

Een doorbraak in de behandeling van hartfalen

Bravis Ziekenhuis introduceert een nieuwe revolutionaire behandeling voor patiënten met hartfalen. De behandeling is gebaseerd op een nieuwe technologie die gebruik maakt van bio-elektronica. Hiermee kan het hartritme opnieuw worden geconfigureerd, wat de druk op het hart vermindert en de bloedcirculatie verbetert. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit van patiënten.

 Hiermee kan het hartritme opnieuw worden geconfigureerd.

Hoe werkt de behandeling?

De nieuwe behandeling, genaamd “CardioPlus”, gebruikt bio-elektronica om het hartritme te beïnvloeden en zo de pompfunctie van het hart te verbeteren. Dit wordt bereikt door kleine elektrische impulsen via speciaal ontwikkelde elektroden naar het hart te sturen. Deze impulsen helpen het hart om efficiënter te pompen en de bloedcirculatie te verbeteren.

De voordelen van CardioPlus

Niet-invasieve behandeling zonder risico op infectie

Met CardioPlus is er geen risico op infectie omdat het een niet-invasieve behandeling is. Dit betekent dat er geen incisie of operatie nodig is en dat patiënten snel kunnen herstellen zonder een risico te lopen op infectie of complicaties.

Snel zichtbaar resultaat en verbetering van de kwaliteit van leven

Een groot voordeel van CardioPlus is dat patiënten snel verbetering ervaren en een betere kwaliteit van leven hebben. Dit komt doordat de behandeling direct de bloedcirculatie verbetert en de pompfunctie van het hart efficiënter maakt.

Een baanbrekende behandeling voor hartfalen

CardioPlus is een baanbrekende behandeling voor patiënten met hartfalen en biedt een nieuwe hoop voor degenen die lijden aan deze aandoening. Bravis Ziekenhuis is verheugd om deze behandeling aan te kunnen bieden aan haar patiënten en zal doorgaan met het introduceren van nieuwe technologieën om de beste zorg te bieden.

Als u meer wilt weten over deze innovatieve behandeling of een afspraak wilt maken, neem dan contact op met Bravis Ziekenhuis.