Ding mee naar de Bravis Scriptie Award en win € 250,-

Rond jij in januari of februari je hbo-studie af met een onderzoek of studie binnen ons ziekenhuis? Of deed je dat vorige zomer al? Dan kom je in aanmerking voor de Bravis Scriptie Award 2024. Drie inzendingen zullen worden genomineerd voor deze nieuwe award, de uiteindelijke winnaar mag een beloning van € 250,- tegemoet zien die we uitreiken tijdens het Wetenschapssymposium in mei dit jaar.    

Ons Wetenschapsbureau wil niet alleen studenten en stagiaires die momenteel in Bravis werken uitnodigen om deel te nemen, maar ook praktijkbegeleiders en praktijkcoaches vragen of zij nog studenten kennen die vorig jaar hun scriptie hebben geschreven of onderzoek hebben voltooid. Wie dit sinds mei 2023 succesvol binnen Bravis heeft gedaan, komt namelijk ook in aanmerking voor de Bravis Scriptie Award 2024. Het onderzoek mag zowel vanuit een zorgfunctie als een ondersteunende rol binnen ons ziekenhuis zijn verricht. Tot eind februari van dit jaar kunnen (oud-)studenten hun onderzoeksverslag en samenvatting heel eenvoudig indienen via dit aanmeldformulier.

In maart zullen onder andere leden van de Wetenschapscommissie, het Kennis- en Ontwikkelcentrum (KOC) en de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) alle inzendingen beoordelen op basis van een vast beoordelingsformulier. Zij houden daarbij rekening met onder meer innovativiteit, relevantie, toepasbaarheid en wetenschappelijke kwaliteit. Drie van deze inzendingen kunnen een nominatie krijgen voor de award. Uiteindelijk bepalen stemmen van zowel deze leden als die van Bravis-medewerkers de uiteindelijke winnaar van de Bravis Scriptie Award 2024. Deze mag zijn of haar prijs in ontvangst nemen tijdens het Wetenschapssymposium in mei dit jaar.  

Meer uitleg en praktische informatie over de Bravis Scriptie Award 2024 vind je in dit document.