Routebeschrijving naar Bravis Moeder & Kindcentrum

De routebeschrijving naar Bravis Moeder & Kindcentrum

U kunt parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. 

Let op: volg niet de route naar het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, maar volg de onderstaande routes.

U bereikt het Bravis Moeder & Kindcentrum, vanuit de richting:

Breda / Roosendaal

Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Dordrecht / Moerdijkbrug

Ga over de Moerdijkbrug rechts en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Vlissingen

Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Tholen

Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

Antwerpen (België)

Ga de snelweg op richting Antwerpen/Rotterdam/Haven 491-2000. Voeg vervolgens in op de A4. Houd rechts aan bij het knooppunt de Markiezaat (E312/A58/A4) en rij richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam. Neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan, ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat en ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan, hier vindt u de ingang van het Bravis Moeder & Kindcentrum.

 

4/18

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via de app BeterDichtbij.
Ontbreekt er informatie in deze folder?