Inloopmiddag MS Vereniging Nederland

  • 28 november 2024
  • 13:00 - 16:00
  • Route 94, Roosendaal

Op donderdag  28 novermber 2024 is de MS Vereniging Nederland (Brabant West) aanwezig in het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal. Patiënten en belangstellenden kunnen vrijblijvend vragen stellen, lotgenoten ontmoeten of informatiemateriaal meenemen.

U vindt de stand bij het Patiënten Service Bureau op route 94.

Wat is MS?
MS is de afkorting van Multiple Sclerose. Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg).Door een storing in het afweersysteem, wordt de beschermlaag om de zenuwen (myeline) beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en kunnen beschadigd raken. Daardoor geven ze minder goed signalen van en naar de hersenen door. MS is een progressieve aandoening. Gelukkig kan men tegenwoordig met medicatie het beloop gunstig beïnvloeden.

Aanwezigheid
Vrijwilligers van de MS vereniging Nederland zijn. Zij hebben ook MS en willen graag uw vragen beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Hebt u vragen over MS? Mail dan gerust naar inloop.msvnbw@gmail.com

Heeft u vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van het Patiënten Service Bureau van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal tijdens kantooruren op telefoonnummer 088 - 70 68 576 of via e-mail psb.rsd@bravis.nl