Patient Journey App

Wie voor een behandeling of operatie naar Bravis komt, vindt veel informatie op de website van het ziekenhuis. Maar wist u dat steeds meer informatie tegenwoordig ook te vinden is in de gratis ‘Patient Journey App’? (voorheen Bravis Zorgwijzer App)

Patient Journey App

Er worden steeds meer afdelingen en behandelingen toegevoegd aan de handige app. De app geeft u de juiste informatie over uw operatie, onderzoek of behandeling op het juiste moment. Naast algemene informatie over de behandeling en de behandelend artsen, biedt de app veel uitleg over de voorbereiding, opname en het revalidatietraject. Bij het invullen van belangrijke data zoals de operatiedatum, ontvangt u zelfs handige meldingen. Zoals een melding op de dag dat u met uw medicatie moet stoppen of juist moet starten.

In kleine stappen 

Het hoofdonderdeel is weer opgedeeld in diverse tussenstappen, zodat het hele traject goed te volgen is. De app is geen vervanging van uw arts, maar is bedoeld als een gids die u door het behandeltraject helpt. Na het behandeltraject is de app nog lang te raadplegen.

Voordelen

De app is  een goede toevoeging voor patiënten. Bij de behandelingen geven we veel informatie mee. De Patiënt Journey App  geeft ons de mogelijkheid om deze informatie in stukjes te delen en online aan te bieden, dat is prettiger voor patiënten. Ook voor zorgverleners is de app een handige tool. 

Groei

Er worden steeds meer afdelingen en behandelingen toegevoegd aan De Patiënt Journey App. Maar het kan voorkomen dat uw behandeling op dit moment nog niet beschikbaar is in de app.

Downloaden

De Patiënt Journey App is gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Hoe download je de app?
1. Ga naar de App Store of Google Play en zoek naar 'De Patiënt Journey App' , of
2. Download de app via onderstaande buttons
3. Accepteer de push notificaties
4. Zoek naar 'Bravis Zorgwijzer'
5. Selecteer de juiste behandeling en druk op ‘Start’