Contact

Heeft u een vraag of wilt u ons iets laten weten? We horen het graag. U kunt mailen, chatten, bellen, gebruik maken van de BeterDichtbij app of het contactformulier invullen.

Heeft u een compliment voor onze medewerkers? Laat het ons weten. Ook klachten of verbeteringen over onze dienstverlening horen wij graag.

Contact

BeterDichtbij

Heeft u een vraag voor uw zorgverlener? Stel uw vraag via de beterDichtbij app.

Chat met ons

De chat is tijdelijk offline Probeer het later nogmaals

Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden via de chat. 

Stuur een mail

Telefonisch contact

Algemeen telefoonnummer +31 (0)88 70 68 000
Direct bellen met uw afdeling?

Een vraag, compliment of klacht?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We bekijken uw (aan)vraag op de eerstvolgende werkdag (niet in het weekend en op feestdagen).  Bent u patiënt van het Bravis ziekenhuis? Dan kunt u informatie over uw afspraak en behandeling vinden in uw digitale dossier van MijnBravis. Heeft u een specifieke vraag over uw behandeling? Stel deze dan via BeterDichtbij.
Type contact

Uw ervaring telt

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en verzorging die wij u bieden. Ondanks onze inzet kan het gebeuren dat u negatieve ervaringen opdoet. Wij stellen het op prijs als u uw ongenoegen en uw opmerkingen kenbaar maakt bij het Patiënten Service Bureau.

  • Voor locatie Roosendaal
    088 - 70 68 576 of psb.rsd@bravis.nl
  • Voor locatie Bergen op Zoom
    088 - 70 67 795 of psb.boz@bravis.nl

U kunt uw klacht ook melden via het digitaal klachtenformulier

Lees meer over:

Pers

Pers

Redacteur of journalist?
Wij helpen graag

Wilt u als redactie of journalist meer weten over het Bravis ziekenhuis of een interview afnemen, opnames maken of beeldmateriaal opvragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie.