Het nieuwe Bravis

We bouwen aan een nieuw ziekenhuis dat klaar is voor de toekomst. We delen graag onze nieuwe plannen met u. We bouwen één nieuwe hoofdlocatie op De Bulkenaar, midden in ons werkgebied. Op deze centrale plek komt alle ingewikkelde en dure zorg samen.

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze plannen voor de nieuwbouw. Het nieuwe Bravis komt te liggen in een nieuw landschapspark. Samen met de gemeente Roosendaal hebben we een speciaal plan gemaakt voor dit gebied. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.debulkenaar.nl.

We houden u ook op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw middels een nieuwsbrief. U kunt zich onderaan deze pagina hiervoor inschrijven. De laatste nieuwsbrief is verstuurd na de presentatie van het voorlopig ontwerp. Deze vindt u hier

Het nieuwe Bravis

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Met het voorlopig ontwerp is weer een stuk duidelijker hoe het nieuwe Bravis ziekenhuis eruit komt te zien. Naast een verdere invulling van de plattegronden, zijn de plannen voor onder andere het interieur, de gevelbekleding en de directe omgeving concreter geworden.

Schetsontwerp

Schetsontwerp

We laten u graag het schetsontwerp van ons nieuwe ziekenhuis zien. In dit ontwerp hebben we gekeken naar de belangrijkste vorm en indeling van het gebouw. En hoe het in de omgeving past. 

Programma van Eisen

Programma van Eisen

In het Programma van Eisen leest u aan welke eisen het nieuwe gebouw moet voldoen. Het vormt de basis voor het ontwerpteam om de tekeningen te maken.

Veelgestelde vragen over de nieuwbouw

Veelgestelde vragen over de nieuwbouw

We krijgen regelmatig vragen over de nieuwbouw. Hier leest u de antwoorden op deze vragen.

Zorgplein Bergen op Zoom

Zorgplein Bergen op Zoom

Vanaf 2029 realiseren we in Bergen op Zoom een Zorgplein, samen met zorgpartners. Hier houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Alles over Het nieuwe Bravis

Inschrijven nieuwsbrief nieuwbouw Bravis