Wie zijn de KAR-leden

Bente

Bente

Ik ben Bente Peters (16) en zit op het MollerJuvenaat in 6 VWO. Ik heb als profiel NG en heb altijd interesse gehad in de zorg. Mijn moeder werkt ook in het Bravis ziekenhuis en ben via haar op de KAR gekomen. Ik vond de KAR een mooi initiatief en wilde hier graag aan deelnemen. Ik zit er nog maar een half jaar bij, maar heb al veel geleerd en gezien.

Bilal

Bilal

Hoi, ik ben Bilal en ben een vrolijke jongen die graag iets voor de wereld wilt betekenen :)

Iris

Iris

Ik ben Iris Martijnse en ik ben 15 jaar. Ik zit in de KAR omdat ik het belangrijk vind dat kinderen een stem hebben in het ziekenhuis en omdat dit me altijd al heeft geïnteresseerd.

Jasmijn

Jasmijn

Hallo, ik ben Jasmijn Weerdenburg en ik ben zestien jaar oud. Ik ben bij de KAR gekomen, omdat ik samen met de rest van de KAR het ziekenhuis wil verbeteren waar dat mogelijk is. Zo proberen we een bezoek aan het Bravis ziekenhuis zo prettig mogelijk te laten voelen voor iedereen.

Lotte

Lotte

Mijn naam is Lotte en ik ben 19 jaar. Ik ben in 2018 bij de kinderadviesraad gekomen. Sinds september 2023 ben ik de voorzitter van onze KAR. In de tijd bij de KAR heb ik aan veel mooie projecten mogen meewerken. Deze projecten dragen bij aan het geven van een stem aan jongeren en het vertegenwoordigen van hun belangen. Om deze reden heb ik me dan ook aangesloten bij de kinderadviesraad.

Maartje

Maartje

Hoi, ik ben Maartje Luijkx. Ik ben 10 jaar en zit in groep acht van KPO De Stappen in Wouw. Mijn moeder kwam een berichtje van de KAR tegen. Dat heb ik gelezen en dat vond ik interessant. Ik vind het leuk dat ik nu mee mag denken.

Marit

Marit

Ik ben Marit en ik zit al heel lang bij de KAR, ik denk dat het ondertussen ongeveer 5,5 jaar is. Het leukste aan de KAR vind ik dat we met z’n allen dingen voor elkaar krijgen in het belang van kinderen. En dan vooral dat het voor hen wat minder spannend wordt om het ziekenhuis te bezoeken.

Myrthe

Myrthe

Hoi! Ik ben Myrthe van Alphen en ik ben 18 jaar. Ik ben bij de kinderadviesraad gekomen, omdat ik het leuk vind om mee te denken over hoe we het ziekenhuis kunnen verbeteren. Ook vind ik het leuk om samen met de rest van de kinderadviesraad echt iets te kunnen betekenen in het ziekenhuis.

Willemijn

Willemijn

Hoi, ik ben Willemijn, 21 lentes jong. De reden dat ik bij de KAR ben gegaan, is om kinderen en jongeren een stem te geven in het ziekenhuis en ervoor te zorgen dat hun tijd in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk is (in hoeverre dat mogelijk is).

Sander

Sander

Hallo, ik ben Sander van Alphen. Vader van twee zoons en werkzaam als docent Pedagogiek aan de HZ University of Applied Sciences. In 2023 ben ik als begeleider aangesloten bij de KAR. Ik vind het belangrijk om de jongeren van de raad zo goed mogelijk te begeleiden in hun advisering aan het ziekenhuis.

Marleen

Marleen

Mijn naam is Marleen Verbeek en ben sinds augustus 2021 secretaresse van de KAR. Het is leuk om met deze club enthousiaste mensen te werken die zich inzetten voor jongeren in het ziekenhuis.