Jelle van Riet

Nucleair geneeskundige
59910809101

Jelle van Riet volgde zijn opleding aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Daarbij heeft hij 2 jaar ervaring opgedaan als internist in het Jesse Ziekenhuis van Hasselt en het AZ Groeninge in Kortrijk.

Jelle van Riet

Fijne balans

"Ik ben nucleair geneeskundige geworden omwille van de fijne balans tussen natuurwetenschappen, biochemie en geneeskunde. Dit vak is continu in ontwikkeling, en bij uitstek gericht op tailored-fit geneeskundige zorg: meer en meer kunnen we patienten gerichter behandelen en meer en meer zijn we in staat om ziekte vroegtijdig op te sporen en curatief te behandelen.

Het Bravis ziekenhuis is een fijne werkplek, waar ruimte is voor innovatieve technieken.  We weten ons hier omringd met hoogopgeleide, gemotiveerde medewerkers en een sterk betrokken managment-kader. 

Zorg dicht bij de patient is een belangrijk speerpunt, waardoor initiatieven in die richting steeds volop gesteund worden.

Na de uren zijn we bezig met de regionale samenwerkingsverbanden onder de koepel EMBRAZE, waar ik deelneem aan de besprekingen over borstkanker en prostaatkanker.

In mijn vrije tijd ben ik liefst buiten bezig:  hardlopen, tuinwerk en ravotten met de  kinderen. Binnenshuis is het al muziek wat de klok slaat, en geniet ik nergens meer van dan van een goed boek."