Paul Verbeek

Orthopedisch chirurg
49062727001

Paul Verbeek is sinds 2013 verbonden aan het Bravis ziekenhuis. Hij is orthopeed en traumatoloog. Zijn specialisaties zijn behandelingen van de schouder, elleboog en sportgerelateerde knie-problemen. Daarnaast maakt hij deel uit van het orthopedisch Traumateam voor de behandeling van letsel en fracturen.

Paul Verbeek

Combinatie van denken en doen

"Ik ben orthopedisch chirurg geworden omdat het een concreet vak met concrete oplossingen voor de patiënt, waarbij de combinatie van denken en doen mij goed past. Het doel is om samen met de patiënt tot de best passende oplossing te komen voor zijn of haar gewrichts/bewegingsprobleem. Het is mijn streven om op de polikliniek, spoedeisende hulp dan wel operatiekamer de patiënt de beste behandeling te bieden waarbij oog voor de individuele patiënt voorop staat. Verder probeer ik, middels het werken met innovatieve technieken, het doen van onderzoek en het mij eigen maken van state-of-the-art operatieprocedures verder te blijven ontwikkelen. Mijn focus hierbij ligt momenteel met name bij de arthroscopische schouder, elleboog en knieproblematiek evenals complexe bandletsels van de knie.

In het Bravis ziekenhuis krijg ik binnen het ziekenhuis en binnen de groep orthopeden-collega’s (Bravis Orthopedie Kliniek) de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen in de vakgebieden welke mij het meest aanspreken. Wij leveren hoge kwaliteit orthopedische en traumatologische zorg voor de regio en zijn op vele gebieden bezig dit verder uit te bouwen."

Opleidingen

Paul volgde zijn studie geneeskunde in Leiden. Daarna volgde hij  in Groningen en Leeuwarden de opleiding tot orthopeed en traumdioloog. Na zijn opleiding heeft de heer Verbeek tweetal fellowships gedaan (in Exeter UK en Edinburgh UK). Hier heeft hij expertise ontwikkeld in de schouder-en elleboogchirurgie en traumatologie. Hierbij kwamen onder andere arthroscopische chirurgie/complexe reconstructieve chirurgie en behandeling van elite-sporters aan bod.

Publicaties en lidmaatschappen
  • Nederlandse Orthopedische Verening
  • Nederlandse Vereniging Orthopedische Traumatologie
  • Certificering orthopedisch-traumatoloog
  • Mede-oprichter en ex-bestuurslid Schoudernetwerk Zuidwesthoek

Diverse onderzoeks projecten met als onderwerp fracturen rond de schouder en elleboog (overig pubmed)