Ralph Boden

SEH arts
89065527601

Ralph is sinds januari 2015 aan het Bravis ziekenhuis verbonden. Als spoedeisende hulparts voert hij zijn vak uit in de volle breedte; van patiënten met simpele breuken tot de ernstig zieke patiënt die op de IC moet worden beademd en alles wat daar tussen zit. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar de opvang van traumapatiënten en het weer op zijn plaats zetten van breuken en luxaties. Het behandelen van een vitaal bedreigde patiënt blijft voor hem altijd een uitdaging.

Coördinatie en teamwork

"Samen met een team van verpleegkundigen, assistenten en collega SEH-artsen streven we naar de beste zorg op het juiste moment, op de juiste plaats. Coördinatie en teamwork als sleutelbegrippen voor ons vak.
Iets kunnen betekenen voor mensen op het meest stressvolle moment in hun leven en soms het verschil kunnen maken tussen leven of dood, dat is wat mij drijft!"

Opleidingen
  • Geneeskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Specialisatie SEH arts, Maxima Medisch Centrum Veldhoven

Hij werkte als arts-assistent in het voormalig Franciscus ziekenhuis Roosendaal. Daarna werkte hij als arts-assistent orthopedie in het Catharina ziekenhuis Eindhoven.

Publicaties en lidmaatschappen
  • Lid NVSHA, LAD
  • Lid dagelijks bestuur vakgroep SEH
  • Bestuurslid VMSD