Zo zorgen wij voor kwaliteit

Wij vinden een goede kwaliteit van zorg heel belangrijk. Bij het Bravis ziekenhuis houden wij dat goed in de gaten. Benieuwd hoe wij dat doen? 

Kwaliteit

Resultaten van ziekenhuizen

In Nederland vinden we het belangrijk dat ziekenhuizen open en eerlijk zijn over hoe ze hun werk doen. Daarom worden de prestaties van alle ziekenhuizen in Nederland gemeten. Door deze meting verbetert de kwaliteit binnen ziekenhuizen. Wat betekent dit voor u? De meting helpt u bij het maken van uw keuze voor een ziekenhuis dat bij u past met de kwaliteit die u wenst.

Samenwerking Qualicor Europe

Qualicor Europe (vroeger NIAZ) helpt ziekenhuizen hun zorg te verbeteren en veiliger te maken. Hiervoor zijn regels opgesteld die ervoor zorgen dat ziekenhuizen goede en veilige zorg bieden. Andere ziekenhuizen controleren of een ziekenhuis aan deze regels voldoet. Qualicor Europe is ontstaan vanuit de zorgsector zelf en wordt gesteund door ziekenhuisorganisaties en medisch specialisten.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.qualicor.eu.

Doe de ziekenhuischeck

Het Bravis ziekenhuis meet ieder jaar de kwaliteit van de zorg die we bieden. De cijfers worden gebruikt om de zorg verder te verbeteren. Op www.ziekenhuischeck.nl kunt u ziekenhuizen met elkaar vergelijken en betrouwbare informatie vinden over:

  • Ervaringen van andere patiënten
  • Wachttijden 
  • Controle van medicijnen
  • De ouderenzorg
  • Ervaren van pijn 
  • Sterftecijfers

Bekijk de scores van Bravis via ziekenhuischeck

Hoe tevreden bent u?

We willen dat u zich goed en veilig voelt bij Bravis. Daarom werken we hard om de kwaliteit van onze zorg steeds beter te maken. We vragen regelmatig aan patiënten hoe tevreden ze zijn met onze zorg. Dit doen we onder andere via de BravisRadar. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven bieden.